Oferim servicii la cele mai inalte standarde

 


slider image


Societatea noastra este specializata in realizarea lucrarilor de constructii, antepriza generala, structuri din beton-armat, finisaje exterioare-interioare, reabilitari cladiri existente, confectii metalice cu materiale si tehnologii moderne ce corespund standardelor de calitate impuse in executarea constructiilor industriale si civile.

Pentru atingerea obiectivelor propuse, firma conlucreaza in regim de antreprenoriat sau parteneriat cu firme acreditate din urmatoarele domenii : arhitectura, proiectare, rezistenta, canalizare, apa, gaz, electricitate, sisteme de alarma, sisteme integrate de comunicatii si sisteme de incalzire si climatizare.

OBIECTIVUL principal al societatii il reprezinta satisfacerea  clientilor, fara a scadea calitatea si siguranta produsului final, calitate certificata prin implementarea standardelor de calitate si de asemenea a unui sistem integrat: calitate, mediu, responsabilitate sociala, securitatea muncii.

Clientii nostri sunt partenerii nostri – fiecare lucrare pe care o executam reprezinta un parteneriat cu clientul, o provocare pe care o luam in serios si o ducem la capat in cele mai bune conditii.